boytaş kartuş toner



Boytaş Toner Kartuş olarak, 9 araç ve 18 servis personelimiz ile ücretsiz servis hizmeti vermekteyiz.
Merkez ve Şubelerimizde verdiğimiz hizmetler, Profesyonel Ekip ve Ekipmanlar tarafından yapılmaktadır.
İsterseniz 1 kartuş dolumu, 1 toner dolumu, 1 kaşe yada yazıcı teknik servisi hizmetlerimizi ücretsiz ulaştırmaktayız.

SERVİS VERDİĞİMİZ İLLER ve İLÇELER : Manisa, Akhisar, Turgutlu, Kemalpaşa, Eski Foça, Yeni Foça, Aliağa, Çeşme, Seferihisar...  İzmir'in Tüm Bölgelerine Ücretsiz Servis Hizmeti Vermekteyiz.

Kartuş ve Toner Dolumu, Orjinal ve Muadil Kartuş, Toner, Şerit Satışı, Yenilenmiş Kartuş, Toner, Üretimi ve Satışı, Yazıcı Teknik Servisi, Fotokopi, Kaşe, Lazer Kazıma, Fatura ve Personel Kartı İmalatı hizmetleri sunmaktayız.

Vakumla dolum, airbox, baskı testi ve paketleme, kartuş be toner test yazıcıları, nozzle ve tsr testi, kartuş süngeri yıkama, sulu vakum, nozzle temizleme ve açma, santrifuj ile boşaltma ve kurutma
Yöntemleri ile kaliteli hizmet sunmaktayız.

Türkiyede STMC sertifikası alan tek firmadır BOYTAŞ

MİSYONUMUZ
Kartuş ve Toner dolumu, yazıcı bakımı ve servisi, muadil ve orjinal kartuş ve tonerlerin satışı, muadil ve orjinal kartuş ve tonerlerin satışı, lazer kazıma ve plastik kart üretimleri yapmak geri dönüşümün yararları hakkında tüketicilerimize bilgi vermek.

VİZYONUMUZ
Kaliteli hizmet ve ürünleri son kullanıcı ve kurumsal müşterilerimize sağlamak, rekabetçi fiyatlandırma yerel ve ulusal pazarda markalaşmak ve şubelerimizle hizmet vermek.

Şubelerimiz Bornova Merkez İzmir, Karşıyaka İzmir, çankaya izmir, istanbul

Yorumlar